jak "makiem zasiał".. |
Autor |
Wiadomość |
sebi30
sebi30
|
Wysłany: |2 Paź 2012|, o 16:26 jak "makiem zasiał"..
|
|
|
jak w temacie, zastój na forum, a może to wina internetu..? tak czy inaczej nic się tu nie dzieje.. |
_________________ Sebastian |
|
|
|
|
Jasiek
Wiek: 71 Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 335 Skąd: Boguchwała
|
Wysłany: |2 Paź 2012|, o 18:46 Re: jak "makiem zasiał"..
|
|
|
sebi30 napisał/a: | jak w temacie, zastój na forum, a może to wina internetu..? tak czy inaczej nic się tu nie dzieje.. |
.... napisz o co ci chodzi, albo nie zaśmiecaj tego forum ! |
|
|
sebi30
sebi30
|
Wysłany: |2 Paź 2012|, o 20:30
|
|
|
szanowny kolego Jaśku.. post wrzucony do działu HYDE PARK i nie myślę by było to jakiekolwiek zaśmiecanie tego forum, a o co mi chodzi - otóż o to, by to forum czemuś służyło, wcześniej szukałem pomocy na innych forach lecz jeśli mam tu to czemu niby nie.. poza tym mając jeszcze możliwość kontaktu z ludzmi o większej wiedzy modelarskiej to tym bardziej - no chyba, że ci ludzie wyraznie sobie tego nie życzą.. Dziwi mnie natomiast, że tak bardzo poruszył Cię ten post skoro pisałem też o innych sprawach, nikomu nie staram się narzucać, chcę jedynie by forum które jest rozwijało się dla dobra korzystającego z niego ogółu.. |
_________________ Sebastian |
|
|
|
|
Krzysztof
|
Wysłany: |3 Paź 2012|, o 08:12
|
|
|
Witam
Tak Sebastian masz racje na forum jest dość spokojnie i słusznie zauważyłeś że warto by było trochę rozruszać forum o jakieś fajne relacje z budowy,opisów konstrukcyjnych itp z czasem będzie coraz lepiej :) |
_________________ Pozdrawiam
Krzysztof |
|
|
|
|
Jasiek
Wiek: 71 Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 335 Skąd: Boguchwała
|
Wysłany: |3 Paź 2012|, o 18:58
|
|
|
Krzysztof domyślił się o co Tobie chodzi, ale ja nie... ale popieram stwierdzenie Krzysztofa.
Jak przeglądniesz nasze forum to znajdziesz sporo naszych problemów i rozwiązań technicznych tych problemów. Przeglądnij starsze posty. Na bieżąco nasi członkowie zamieszczają najnowsze instrukcje w wykonaniu swoich modeli, ich montaż itp. |
|
|
|